Hjælp til regnskab

Om Joens Regnskabsservice

Hej mit navn er Joen Bjerregaard. Jeg har 15 års erfaring fra mange forskellige opgaver i statsautoriserede revisionsfirmaer, og gennem Joens Regnskabsservice tilbyder jeg min ekspertise til alt det bogførings-, regnskabs-, afgifts- og skattemæssige i virksomheden, såvel som til din personlige selvangivelse.

Har du brug for en ekstern bogholder?
Årsregnskaber udarbejdes for enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber samt selskaber med fravalgt revision.
Har du brug for en ekstern bogholder, der kommer ud flere gange om måneden og bogfører, laver løn og følger op på de forfaldne tilgodehavender?
Eller måske har du blot brug for få timers assistance én gang om året til din selvangivelse, såsom hjælp til behandling af forældrekøb eller anden lille virksomhed?
Joens Regnskabsservice tager sig af både små og større opgaver og er en etisk virksomhed med rimelige priser.

Slip for bekymringerne
Med Joens Regnskabsservice er det nemt og fleksibelt at få styr på din virksomheds økonomi og regnskab. For de fleste virksomhedsejere er det ikke regnskaber, der får dem til at stå op om morgenen. Det er et nødvendigt onde. Hvis du er blandt dem, der foretrækker at være ude og hjælpe dine kunder og tjene penge, vil jeg anbefale dig at udlicitere revisionen til én, der er god til det. På den måde behøver du ikke bekymre dig om bogføring og revision. Kontakt mig allerede i dag, så du slipper for bekymringerne. Ring på 5014 1676 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt mig for yderligere information.